Transport

Met een moderne vloot verzorgt de Tunderman Group dagelijks transporten voor zowel groupage als complete ladingen van en naar alle Europese bestemmingen. De Tunderman Group beschikt over eigen kantoren in Glasgow (Schotland), Europoort en Heinenoord.

De planningsafdelingen van de Tunderman Group staan in “real time” verbinding met uw zending. Met ruim 75 trailers en een 40-tal vaste trekkers, alsmede een scala aan bakwagens en busjes zorgen wij ervoor dat uw goederen groot of klein, kwetsbaar, bijzonder of spoed, altijd op de juiste tijd en plaats zijn.

Schotland

  • Dagelijks laden wij in de Benelux, Duitsland, Italie en Frankrijk, met bestemming Schotland. Wij bieden dagelijkse vertrekken middels onze eigen begeleide trailerdienst.
  • Vanuit Schotland bedienen wij de gehele Europese markt.

Ierland

  • Dagelijks laden wij in de Benelux, Duitsland, Italie en Frankrijk, met bestemming Ierland. Wij bieden dagelijkse vertrekken middels onze eigen begeleide trailerdienst.
  • 2x per week vertrek per container naar Dublin met een aansluitend distributie netwerk door heel Ierland.
  • Vanuit Ierland bedienen wij de gehele Europese markt.

Europa

  • Vanuit Rotterdam vertrekken wij dagelijks met deel- en complete vrachten naar bestemmingen binnen geheel Europa. 3 pallets naar Parijs, een complete auto naar Madrid of een machine naar Munchen? Wij bieden transport voor vrijwel elk product met een passende oplossing, frequente vertrekken en betrouwbare transit tijden.